Contactformulier

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

0113-228120
De Horst 48, 4461 WZ Goes
Image

Het complex

Services & Faciliteiten

Serviceflat De Horst

Het wooncomplex dateert uit 1979 en bestaat uit ruime appartementen in verschillende typen en prijsklassen. De appartementen – vooral ruime tweekamerappartementen maar ook een aantal driekamerappartementen – zijn aantrekkelijk geprijsd, terwijl de servicekosten marktconform zijn. Ruim van opzet en vriendelijk van uitstraling weet Serviceflat De Horst stijl en rust perfect te combineren met service en comfort.

IMG-20230720-WA0006

Wonen voor je plezier

De ruime opzet van het wooncomplex zorgt ervoor dat de ruimte optimaal benut wordt. Het wooncomplex beschikt onder meer over een groot aantal gemeenschappelijke ruimtes waaronder een recreatiezaal met serre en terras vrij toegankelijk voor de bewoners. Elk appartement heeft een eigen berging in de kelder. Ook heeft De Horst nog een afgesloten fietsenberging en een parkeergarage.

Het decor van Serviceflat De Horst is Goes met zijn rijke historie. Maar Goes is ook een moderne stad met bruisende winkelpromenades, gezellige terrasjes en uitstekende restaurants. De natuur is in Goes overal binnen handbereik: de stad heeft veel openbaar groen met idyllische plekjes en goed onderhouden wandelpaden. Met de auto is Serviceflat De Horst prima bereikbaar, omdat Goes aan de autosnelweg A58 ligt. Bovendien is Goes eenvoudig te bereiken via het spoor en gaan er vanuit Goes buslijnen naar vrijwel alle plaatsen in Zeeland.

Services

De Horst biedt haar bewoners ruime appartementen met een hoog serviceniveau en uitgebreide faciliteiten. Wonen in Serviceflat De Horst betekent: zorgeloos en zelfstandig in het leven staan binnen de vertrouwde sociale omgeving van Goes. Deze belofte kan worden samengevat in een kernachtige slagzin: De Horst, wonen voor je plezier.

 • receptieservice
 • kleine klusjes huismeester (< 15 minuten)
 • elektriciteit (algemene ruimten)
 • warm en koud water
 • ophalen huisvuil (m.u.v. rest- en GFT afval)
 • onderhoud algemene ruimten
 • inpandige fietsenberging
 • oplaadpunten voor electrische fiesten en scootmobielen
 • glazen wassen buitenzijde (m.u.v. balkon)
 • zonnescherm + onderhoud scherm
 • tuinonderhoud

Faciliteiten

Serviceflat De Horst onderscheidt zich verder door een bovengemiddeld serviceniveau, waarbij het welzijn van de bewoners centraal staat. De extra aandacht die zij krijgen is hiervan een logisch gevolg. De vele voorzieningen in Serviceflat De Horst creëren een zelfstandige en onbezorgde woonomgeving. In de recreatiezaal kunnen de bewoners gezellig samenkomen en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, van lezingen en concerten tot sportactiviteiten. In de zelfbedieningswinkel van het wooncomplex kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en in de bibliotheek vindt u genoeg boeken voor vele uren leesplezier. Naast algemene voorzieningen, zoals een wasserette en een informatiebalie, heeft De Horst nog diverse extra’s – waaronder logeerkamers voor uw gasten als zij een nachtje willen overblijven.

Maaltijdvoorziening
Logeerkamers
Wasserette
Winkel
Recreatiezaal*
Alarmering
Huismeester
Hobbyruimte
Bibliotheek
Fitness ruimte
Laadpaal voor elektrische auto's

* o.a. koffie-ochtend, happy hours, biljarten, gymnastiek, diners, recepties

Personenalarmering

Personenalarmering

Elk appartement is voorzien van een personenalarmeringssysteem dat bestaat uit een alarmtoestel en een draadloze halszender. Er wordt gealarmeerd door een simpele druk op de rode alarmknop van het alarmtoestel of de halszender. Vervolgens zal automatisch het telefoonnummer van een meldbank van “Maatje in Zeeland” (zie: https://www.maatjeinzeeland.nl) worden gekozen.

Hierbij meldt het toestel van wie de alarmoproep afkomstig is en ontstaat er een spreek- en luisterverbinding. Afhankelijk van de hulpvraag van de bewoner van de serviceflat, hierna te noemen klant, wordt deze door “Maatje in Zeeland” doorgemeld aan de door klant opgegeven hulpverlener.
Indien u nog geen gebruik maakt van thuiszorg wordt ALLEVO ingeschakeld.

Zorg

Wij hebben een samenwerking met zorgaanbieder ALLEVO. Deze aanbieder verzorgt de zorggekwalificeerde nachtdienst in het gebouw.

Indien u gedurende de nacht via het persoonsalarmeringsysteem contact opneemt met de alarmcentrale van “Maatje in Zeeland”, zal ALLEVO hieraan opvolging geven. Om u vrijblijvend te adviseren over de benodigde en gewenste zorg en u te ondersteunen bij de aanvraag en organisatie daarvan, kunt u terecht bij ALLEVO (zie http://www.allevo.nl). De thuiszorgmedewerkers bieden u de gewenste zorg aan huis. Heeft u thuiszorg nodig? Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van de thuiszorgorganisatie van uw keuze, maar gezien de samenwerking met ALLEVO bevelen wij u deze organisatie aan. Door voor hen te kiezen heeft u zowel overdag als ’s nachts dezelfde organisatie en medewerkers.

Voor vragen en advies kunt u bij onze medewerkers van de receptie terecht. Wij adviseren u hier graag verder.

Activiteiten

In Serviceflat de Horst vinden verschillende activiteiten plaats. Zie hiervoor de nieuwsberichten.

 • biljarten
 • bewegen voor senioren
 • koffie-ochtend
 • happy hours
 • sooss
 • diners
 • recepties