Contactformulier

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

0113-228120
De Horst 48, 4461 WZ Goes

5 jaar ago · · Reacties uitgeschakeld voor Medewerkers van De Horst bij Robèrt

Medewerkers van De Horst bij Robèrt

Op 19 juni stond er een verrassingsreis voor de medewerkers op het programma. Met de bus naar Oisterwijk…. Dit in het teken van gastvrijheid en beleving. Nou…. een beleving van gastvrijheid was het…bij Robèrt (van heel Holland bakt). Genoten hebben we als medewerkers en ook veel geleerd van gastvrijheid en beleving. Het was een geweldige dag. Op 12 juni werd de reis ook al gemaakt door de medewerkers van Serviceflat De Schakel. Een aantal medewerkers mist u op de foto, maar die hebben ook eenzelfde beleving meegemaakt! Mooi om op terug te zien!

Categories: Geen categorie

Martin van Popering

Martin van Popering

Expert agent

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint.