Contactformulier

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

0113-228120
De Horst 48, 4461 WZ Goes

6 jaar ago · · Reacties uitgeschakeld voor Onderhoudswerkzaamheden CV en waterinstallatie gestart!

Onderhoudswerkzaamheden CV en waterinstallatie gestart!

Croon, Wolter en Dros en Comfort Partners zijn gestart aan verschillende werkzaamheden aan de CV en waterinstallaties. Tot eind oktober vinden de werkzaamheden plaats en worden onder andere nieuwe CV’s en boilers geplaatst t.g.v. het gehele complex. In de appartementen vinden ook werkzaamheden plaats. Er wordt onder andere een digitale thermostaat geplaatst in de woonkamer en thermostaatkranen geplaatst in de slaap- en badkamer. Het CV leiding systeem wordt volledig gespoeld zodat eventueel aanwezige vervuiling weggespoeld wordt. Na de uitvoering van de werkzaamheden zal er verder bespaart kunnen worden op het gasverbruik. Naast de vorig jaar vervangen kozijnen door aluminium kozijnen met HR++ glas draagt Serviceflat De Horst bij aan een behoorlijke energie besparing.

Aanpassingen aan de CV-installatie in de appartementen

Elk appartement wordt voorzien van een thermostaat waarmee de temperatuur in het appartement afgelezen en geregeld kan worden. De thermostaat wordt gemonteerd in de woonkamer naast de deur naar de slaapkamer. Deze thermostaat stuurt een klep aan die de CV-leidingen naar uw appartement open of dicht zet. Hiermee regelt u voortaan de temperatuur-instelling in uw appartement.

Omdat de onderblokken en bedienknoppen van de radiatoren in de woonkamer en slaapkamer in slechte staat zijn worden deze vervangen. De onderblokken zijn bevestigd onder de radiatoren aan de leidingen (buisjes) die in de vloer zitten. Ter plaatse van de oude bedienknoppen, die op de muur bevestigd zijn in de woon- en slaapkamer wordt een afdekplaat gemonteerd zodat u hier geen beschadigingen ziet op de muur. De eventueel aanwezige kabelgootjes worden niet verwijdert.

In de woonkamer wordt de radiator voorzien van een open / dicht knop (die normaal gesproken open dient te staan) zodat de nieuwe thermostaat die gemonteerd wordt naast de deur naar de slaapkamer hier de temperatuur kan regelen. In de slaapkamer en badkamer wordt een thermostaatknop gemonteerd op het onderblok aan de onderzijde van de radiator waarmee u de verwarming in deze ruimten in bepaalde standen kunt regelen.

Over de bediening van de installatie en thermostaat zult u in een later stadium van de werkzaamheden nog uitvoerig geïnformeerd worden.

De afsluiters in de schachten van de appartementen (op de gang) worden vervangen omdat deze in slechte staat zijn en tevens wordt hier de klep gemonteerd waarmee de thermostaat de leidingen naar het appartement kan sluiten of openen. De afsluiters in de schachten worden gebruikt om, bij werkzaamheden aan de CV installatie in het appartement, de leidingen af te kunnen sluiten.

Tijdens of voorafgaand aan de werkzaamheden zal het leidingwerk en de radiatoren van de CV-installatie worden gespoeld om de aanwezige vervuiling in de installatie zoveel mogelijk te verwijderen.

Al deze werkzaamheden zijn noodzakelijk omdat bepaalde delen van de CV-installatie aan vervanging toe zijn, de temperatuur in de appartementen momenteel slecht te regelen is en besparing op het gasverbruik noodzakelijk is.

Afsluiten CV-installatie

Voor deze werkzaamheden is het noodzakelijk dat de CV-installatie in het gebouw buiten bedrijf wordt gesteld. Vanaf vrijdag 13 juli zal dit in gedeelten gebeuren waarna in oktober de installatie weer in fasen in bedrijf wordt gesteld. Het gehele blok van de appartementen 230-239/130-139 en 30-39 wordt als eerste buiten bedrijf gesteld (op 13 juli), In de week van 13 augustus de overige appartementen. Vanaf het buiten bedrijf stellen tot medio oktober is er geen warmte van de CV-installatie beschikbaar, ook niet wanneer de werkzaamheden in uw appartement afgerond zijn.

Tweewekelijks of indien noodzakelijk vaker wordt u geïnformeerd over de voortgang van de werkzaamheden.

Als er naar aanleiding van deze informatie vragen of opmerkingen zijn horen we dat graag via de receptie van Serviceflat De Horst.

Categories: Geen categorie

Martin van Popering

Martin van Popering

Expert agent

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint.