Contactformulier

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

0113-228120
De Horst 48, 4461 WZ Goes

Resultaat gerichte samenwerking

De Stichtingen Serviceflat De Horst en Serviceflat De Schakel ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst met bouwbedrijf van de Linde en Marsaki. In dit videojournaal staan we stil bij de samenwerkingsovereenkomst maar ook bij verduurzaming van beide Serviceflats.

Samen werken aan de vervanging van de kozijnen

Het afgelopen jaar stond voor Stichtingen Serviceflats De Schakel en De Horst geheel in het teken van het moderniseren/renoveren van de woningen vervangen van de kozijnen. Mede door de bijzondere goede samenwerking van de bovengenoemde opdrachtgevers met Marsaki Vastgoedbeheer en Bouwbedrijf van de Linde, hebben beide serviceflats een upgrade ondergaan.

Niet alleen De buitenzijde is voorzien van nieuwe kozijnen met frisse moderne kleuren, die tevens voorzien zijn van beter geïsoleerd dubbel glas, maar ook binnen zijn de nodige vernieuwingen toegepast. Te denken valt aan o.a. deels nieuwe radiatoren en elektrisch bedienbare zonweringen.

Mede dankzij de strakke planning en de goed op elkaar afgestemde bouwteams, is de eerste fase een groot succes geworden. Op beide locaties was de samenwerking met Marsaki, de hoofdaannemer Bouwbedrijf Vd Linde, onderaannemers, de locatiemanagers en niet te vergeten de bewoners toch wel bijzonder te noemen.